RIESEN

Těšíme se na Vaše dotazy a nápady! Jednoduše zašlete společnosti Storck zprávu prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, případně si pročtěte nejčastější otázky – odpovědi na některé z nich najdete právě zde.

Nejčastější otázky

Obsahují karamely RIESEN nějaké ingredience živočišného původu?

Jediné produkty živočišného původu, které při výrobě karamel RIESEN používáme, jsou mléčné výrobky.

Obsahují karamely RIESEN alkohol?

Ne, při výrobě se žádný alkohol nepoužívá. Na základě aktuální receptury můžeme také s jistotou říci, že alkohol neobsahují ani žádné z používaných ingrediencí.

Jsou karamely RIESEN bezlepkové?

Karamely RIESEN od společnosti Storck jsou v podstatě bezlepkové. Jeho obsah je opravdu zanedbatelný – karamely RIESEN splňují zákonné normy i standardy Německé společnosti celiaků (DZG) pro bezlepkové potraviny.

Kontakt

Povinná zadávací pole jsou označena

Prosím, opište kód z obrázku

Informace k reklamacím produktů

Zpětná vazba od zákazníků je pro nás velice důležitá. Abychom mohli zpracovat Vaši reklamaci, prosíme Vás, abyste si uschovali reklamovaný produkt včetně originálního obalu. Po přijetí Vašeho e-mailu Vás budeme kontaktovat a popíšeme Vám další postup.