Werther's Original

Těšíme se na Vaše dotazy a nápady! Jednoduše zašlete společnosti Storck zprávu prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, případně si pročtěte nejčastější otázky – odpovědi na některé z nich najdete právě zde.

Nejčastější otázky

Obsahují výrobky Werther's Original alkohol?

Při výrobě bonbónů Werther's Original se alkohol jako samostatná ingredience nepoužívá. Některá aromata však alkohol mohou obsahovat, protože je nutný k jejich získávání, a dostávají se s ním tedy do kontaktu během extrakčního procesu. Množství alkoholu, které se takto dostane do konečného výrobku, je přibližně stejné jako množství alkoholu obsažené v běžných ovocných šťávách následkem přirozené fermentace ovoce. 

Jsou výrobky Werther's Original vegetariánské?

Jediné produkty živočišného původu, které při výrobě bonbónů Werther's Original používáme, jsou mléčné výrobky.

Jakého původu jsou emulgátory mono- a diglyceridy mastných kyselin?

Emulgátory mono- a diglyceridy mastných kyselin, které používáme, se vyrábějí ze surovin rostlinného původu.

Kontakt

Povinná zadávací pole jsou označena

Prosím, opište kód z obrázku

Informace k reklamacím produktů

Zpětná vazba od zákazníků je pro nás velice důležitá. Abychom mohli zpracovat Vaši reklamaci, prosíme Vás, abyste si uschovali reklamovaný produkt včetně originálního obalu. Po přijetí Vašeho e-mailu Vás budeme kontaktovat a popíšeme Vám další postup.